Известие

Collapse
No announcement yet.

Монтаж на аларма

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от leketo84 Покажи съобщение
    Колеги да върна малко стара тема ! Въпроса ми е има ли някай с 166-ца въпросната екстра за автоматично дигане на прозорците и как се задейства ! След 1 година и половина чак сега разбрах че го имаме на другата кола въпросното супер заключване !!!
    Иди в Равена и ще ти го направят. Направиха ми го на Дедрата и на предишната ми кола.

http://www.ravena-bg.com/showpage.php?PageID=2
    Alfa Romeo 166 2.4 JTD
    Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Коки Покажи съобщение
      Иди в Равена и ще ти го направят. Направиха ми го на Дедрата и на предишната ми кола.

http://www.ravena-bg.com/showpage.php?PageID=2
      Мерси Коки , а възможност да го има фабрично като на други коли някоя 166 има ли ?
      Alfa Romeo is a wonderful way of life!

Comment

Някъде по напред в темата съм го описал как става.Касае се за система "комфорт".

Comment

Първоначално публикувано от balev64 Покажи съобщение
          Някъде по напред в темата съм го описал как става.Касае се за система "комфорт".
          Да прочетох го за ключа и "комфорт модула " но не става така , а дали има някой с такава екстра фабрично ми е питането и дали това е начина за активиране !!!
          Alfa Romeo is a wonderful way of life!

Comment

Първоначално публикувано от leketo84 Покажи съобщение
            Да прочетох го за ключа и "комфорт модула " но не става така , а дали има някой с такава екстра фабрично ми е питането и дали това е начина за активиране !!!
            Няма такова нещо като "активиране" - или го има, или го няма. Аз лично не съм виждал 166 с функция комфорт, моята също няма, затова отиваме на вариант да ти сложат. По-рано цената беше около 50 лв на чифт джамове, така че не е нещо скъпо.
            Alfa Romeo 166 2.4 JTD
            Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

А ако си по-сръчен и можеш да си го сложиш сам, има на илиенци се продават само модулите
              FIAT Punto 1,9 JTD
              EX Alfa 166 2.0TS 155hp with 18'' RIM
              sigpic

Comment

Working...
              X